2015+

Bryg nr. 61

Fredag den 2. januar bryggede jeg årets første bryg.

Det blev (igen) af diverse rester af malt, det blev sort og med rester af bitterhumle. Peppet lidt op med stjerneanis, nelikker og lidt hjemmedyrket chili.

Ingen notater, ingen opskrift........... og stukket om søndag den 11. januar SG 1015 og jeg tror at den holder sig der.

Ingen kraftig smag af humle og kryderier og den virker noget tør i det.

Nu skal den lige stå et par uger, og så på køl i det fri og senere på flaske.

Som vanligt lige omkring de 6 %

Ja vejret var godt sådan en dag i starten af januar.

25. januar 2015

På flaske og FG forblev 1015. Alkohol ca. 6%

Er drikke klar.

Bryg nr. 62

 

En velhumlet ale som kom på flaske

1. maj 2015 Alkohol 6,6%

Opbevares mørkt og ved stuetemperatur i ca 14 dage.

Gerne i en pose i tilfælde at overkarbonering.

Her efter på køl.

 

Bryg nr. 63

 

Brygget den 18. september 2015

 

Bryg nr. 64

 

Brygget den 17. september 2016

Barley Wine fra Maltbazaren samt lidt ekstar humle og

brun farin da det havde stået temmelig længe i skuret.

 

Alc. 9%

Oktober bød så på det der med at vaske flasker osv.

 

 

Bryg nr. 65

Brygget den 5. juni 2017

 

Broen Ale som gerne skulle blive "hustes øl" for fremtiden.OG 1059 og 25 liter på spanden