2015+

Bryg nr. 61

Fredag den 2. januar bryggede jeg årets første bryg.

Det blev (igen) af diverse rester af malt, det blev sort og med rester af bitterhumle. Peppet lidt op med stjerneanis, nelikker og lidt hjemmedyrket chili.

Ingen notater, ingen opskrift........... og stukket om søndag den 11. januar SG 1015 og jeg tror at den holder sig der.

Ingen kraftig smag af humle og kryderier og den virker noget tør i det.

Nu skal den lige stå et par uger, og så på køl i det fri og senere på flaske.

Som vanligt lige omkring de 6 %

Ja vejret var godt sådan en dag i starten af januar. 

25. januar 2015

På flaske og FG forblev 1015. Alkohol ca. 6%

Er drikke klar.

Bryg nr. 62


En velhumlet ale som kom på flaske

1. maj 2015 Alkohol 6,6%

Opbevares mørkt og ved stuetemperatur i ca 14 dage.

Gerne i en pose i tilfælde at overkarbonering.

Her efter på køl.


Bryg nr. 63

Brygget den 18. september 2015


Bryg nr. 64

Brygget den 17. september 2016


Barley Wine fra Maltbazaren samt lidt ekstrar humle og

brun farin da det havde stået temmelig længe i skuret.

Alc. 9%


Oktober bød så på det der med at vaske flasker osv.


Bryg 65

Brygget maj 2017


Noget IPA med Cascade og Falconers Flight

Ingen yderligerer oplysninger......


Bryg nr. 66

Brygget den 5. juni 2017


Brown Ale som gerne skulle blive "hustes øl" for fremtiden.

OG 1059 og 25 liter på spanden.

Ingen yderligerer oplysninger men som regel nær de 6%


Bryg 67

Brygget 1. oktober 2017


Sort og impulsivt. Bazarens Brown Ale med diverse rester af malt samt stjerneanis og niliker.

OG 1069

FG 1016

Alkohol på 7 % og så er der tilsat lidt rom


Bryg 68 2017

Brygget 19. oktober


Bazarens IPA X 2 og så kan der ikke være mere i gryden.

34 liter til gæring med en OG på 1064 FG 1022

Alc 5,6%


Bryg 69

Efteråret 2017

En Viva Weizen 5,6%


Bryg 70

2018 

Wiva Weizen 


Bryg 71

22. april 2019

De Lyse Nætter. Fransk landøl.

19 liter på spanden med en OG på 1075
Tappet den 5. maj 2019
Alc. 8,4 (FG 1012)


Bryg 72 

26. april 2019

Smoke in the Water toppet med ekstra humle.

Dobelt portion. 12,6 kilo malt og 32 liter mæskevand og 29 liter sparge vand.
Tappet den 30. maj 2019

Alc.6,9 (FG 1025)


Bryg 73

28. december 2019

Keep It Simple Bock fra Maltbazaren X 2

12,5 kilo malt
34 liter mæskevand

30 liter spargevand
Kapasitet fuldt udnyttet :-)

39 liter til gæring med en SG på 1067 

Boil var 1054, med kogning i frostvejr var der fuld skrue på gasblusset.

Har for første gang, nogen sinde, haft lidt bismag (infektion) i de 2 tidligerer bryg. Tænker at det skyldes min chiller. Derfor lod jeg denne gang urten stå, først i gryden og senere i gærspanden til afkøling natten over.

Har desuden investeret i en damprenser.


På flaske en gang i januar.

6,9% alkohol og smager rigtig godt!


Bryg 74 

14. april 2020

Rudolf Red Ale fra Maltbazaren.
SG 1062 inden kogning

OG 1073(målet var 1070)

15 liter på gærspand.

6,8% alkohol


Oktober 2021

Bryg 75 "Pale to the Chief" fra Maltbazaren.
Tilsat mere humle så en IPA er vist en meget passende betegenelse for denne udgave som er på 5,4%


Oktober 2021
Bryg 76 #Smoke in the Water" fra Maltbazaren
5,6%